Hur kollar din familj på webb-tv?

Stort tack till er som hört av er och vill ställa upp! Vi har nu hittat tillräckligt många personer att intervjua för denna gång. Fler intervjuer och tester kommer ske framöver, så håll gärna ögonen öppna!

 

Hej,
Jag heter Björn och för er som inte känner mig så arbetar jag som Interaktionsdesigner på barnkanalen.se.

Just nu jobbar jag och min kollega Erik med att komma på hur vi kan göra det roligare att kolla på barnprogram på webben. Vi vill förstå ännu mer om hur barn som är mellan 3 och 11 år gamla kollar på webb-tv, hur vuxna hjälper barn att kolla och även hur familjer kollar på webb-tv tillsammans.

Vi är intresserade av att träffa några familje-konstellationer som ibland eller ofta tittar på tv eller film på webben.  Vill du och något/några av dina barn (3-11 år gamla) ställa upp?

  • Vad: Ni berättar om vilka tjänster ni använder för att kolla på tv på nätet, jag ställer några frågor och vi tittar lite på tv tillsammans
  • Var: På SVT vid Gärdet eller hemma hos dig i Storstockholm (Stockholm och närliggande kommuner)
  • När: Valfritt klockslag idag (5 april), denna helg (6-7 april), på tisdag (9 april) eller på torsdag (11 april)
  • Hur länge: 1 timme
  • Mer info och anmälan: bjorn.johansson@svt.se

Jag gör ofta korta användbarhetstester med barn och dom är alltid värdefulla. Dessa lite längre pratstunder tror jag kommer bli en superbra källa till fakta och inspiration i vårt arbete – om du kan och vill ställa upp så hjälper du oss att skapa ett av barnkanalens största och bästa webbprojekt någonsin.

Jag hoppas vi hörs!
/ Björn Johansson
SVT Interaktiva
bjorn.johansson@svt.se

Welcome to my brain

Give me your email address. In return, I will share my thoughts with you.